Undervisningsmaterialer

Opdateret 13. november: Materialet til Lille Pil er klar og ligger klar til download her nedenfor. Kontakt forlaget direkte på mail, for at få tilsendt de nyeste materialer til Filterløs og Fucking monster, som er på vej til opsætning.
____________________

På denne side lægger vi løbende undervisningsmaterialer ud, som kan benyttes direkte eller som inspiration til undervisningen i grundskolen eller på gymnasiet.

Hvis du ønsker at få en melding om, hvornår vi lægger flere materialer ud eller udgiver nye bøger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her øverst til højre på siden. Du er også velkommen til at efterspørge noget specifikt hos os, i forbindelse med vores bøger på: Tlf: 61726976 eller e-mail: forlag@vildmaskine.dk

Husk iøvrigt, at vi som forlag kommer ud og fremviser vores bøger og undervisningsmaterialer på blandt andet Skolemessen, Danmarks Læringsfestival, Bogforum og De Store Læser o.l. Vi kommer også gerne ud forbi jeres skole eller læringscenter og præsenterer, hvis I samler en lille håndfuld interesserede eller flere.

Se og download undervisningsmaterialer til vores bøger her nedenfor:
(først en kort oversigt over de nyeste samt dem, der er på vej
9788793404038

 

 

 

 

 

 

Fuckoffiloveyoudanish

 

Forside til Frøydis Sollid Simonsens bog 'Hver morgen kryber jeg op fra havet'

 

'Pigen med de ravgyldne øjne', cover from 'The girl with the amber eyes' illustrated by Frederikke Lange and written by Lissie Lundh. 

Omslag til Træhulen af Andrew Larsen, illustreret af Dušan Petričić.Træhulen billede 2

Bladr i nogle af vores undervisningshæfter i deres fulde længe her nedenfor:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *