Jacob Koch Sørensen

Jacob5_SH_2Jacob Koch Sørensen debuterede i august 2017 med Ullas Verden. Han er født i 1982 i Horsens, opvokset i Skanderborg, hvor han stadig er bosat, og uddannet cand. mag. i litteraturhistorie. Siden 2013 har han arbejdet som administrator på et lager.

Ullas Verden handler om en ældre, bramfri dame, der ikke lader sig trække rundt ved næsen. Hun går ofte til grænsen og indimellem over den, men alligevel er det svært ikke at heppe på hende.

Ullas verden debut af Jacob Koch Sørensen, udkommer 11. august 2017.
Ullas verden debut af Jacob Koch Sørensen, udkom 11. august 2017.

Ulla fortæller om hændelserne i sit liv til Margrethe: Hun møder en mand, der vist nok har fået kikkertøjne, og diskuterer indædt med indehaveren af et supermarked om, hvorvidt det kan være rimeligt at hamstre urimelige mængder pølser på tilbud.

Ulla laver en masse fejl og er måske af samme årsag let at genkende sig selv i. Men der står også mere mellem linjerne i Ullas Verden, og her er de underspillede relationer mellem menneskene værd at lægge mærke til.

Omtale:

★★★★ Nordjyske Stiftstidende

“Jacob Koch Sørensen debuterer med en række monologer i ånden fra Per Højholt. Men i Ullas Verden er det brovtende Ulla, der fortæller røverhistorier”

Weekendavisen

“Sjove historier, skægt sprogbrug”
Birte Strandby, Bogvægten.dk

Ullas Verden, roman af Jacob Koch Sørensen, 120 sider, softcover med flapper. Omslag af Harvey Macauley / Imperiet, redigeret af Kaia Lovas og Mads Heinesen. 199,95 kr. vejl. udsalgspris. Distribueres af Dafolo Bogdistribution og kan købes gennem alle landets boghandlere. ISBN: 978-87-934041-5-1. Udkom 11. august 2017 på forlaget Vild Maskine.