Forfatterbesøg

Her finder du korte præsentationstekster til de af vores tilknyttede forfattere, som ønsker at blive booket til foredrag, undervisning og oplæg på skoler, børnehaver, biblioteker, seminarier, til events e.l.

Vi vil gøre jer opmærksom på, at der findes nogle fine ordninger hos Statens Kunstfond, som tager ganske få minutter at søge – Børns møde med forfattere og illustratorer, som kan søges af børnehaver, skoler, seminarier, samt puljen Forfattercentrum, som kan søges af fx. biblioteker, menighedsråd m.v. Ønsker du at have besøg af en af vores kunstnere af længere varighed, fx en uge på en skole, så bør I undersøge Huskunstnerordningen, også hos Kunstfonden. Hvis du ønsker hjælp til, hvordan du skal søge puljen til én af vores forfattere, så spørg den kontaktperson, der står anført under hver pulje.

pressebillede 1Anna Arendse Thorsen
Anna Arendse debuterer på Vild Maskine i 2018 med sin første young adult-roman, FILTERLØS, men hun har dog allerede gjort sig bemærket i medierne med en række stærke, personlige kronikker og indlæg, og bliver allerede benyttet på skoler, gymnasier og handelsskoler som oplægsholder. Kontakt: forlag@vildmaskine.dk

Portrætter af Mads 2119

Mads Heinesen
Mads Heinesen har udgivet en række bøger for unge, bl.a. den roste ungdomsbog Jeg er modig. Indtil bladene en dag forsvinder på Høst & Søn, samt At holde et hjerte på Vild Maskine i 2014. I 2018 udkom hans næste ungdomsroman. Han er godkendt som Huskunstner hos Kunstfonden, og har i flere år undervist som skriveunderviser på en række folkeskoler, samt forfatterskoler for unge og sommercamps rundt omkring i landet. Han har modtaget arbejdslegater fra Statens Kunstfond i 2005, 2010, 2015 og 2016.

Hvis du er interesseret, så skriv til forlag@vildmaskine.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *