Carsten René Nielsen

PRESSE Carsten René Nielsen_sh

Carsten René Nielsen. FOTO: Preben Stentoft.

Carsten René Nielsen er digter og underviser, uddannet cand.mag. i dansk og kunsthistorie. Han har tidligere udgivet udgivet 10 roste digtsamlinger, bl.a. Cirkler (1998), Husundersøgelser (2008) og senest Enogfyrre ting (2017).

Han modtog som den første Michael Strunge-prisen i 1989, og i 1999 fik han Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat. Han er oversat til amerikansk og italiensk.

Drømmecykler og fodboldhunde er Carsten René Nielsens  første bog på forlaget Vild Maskine. Det er en finurligt og fantasifuldt fortællende digtsamling for børn i alle aldre, smukt illustreret af Mette Marcussen.

Drømmecykler og fodboldhunde er støttet af Statens Kunstfond og kan købes i alle landets boghandlere.

9788793404915Skriveøvelser til denne bog:
Til denne digtsamling har Carsten René Nielsen lavet en række skriveøvelser med et tilhørende lille forord om at skrive digte, hvilket formentlig især er relevant for dem, der underviser børn og unge i at skrive, eller for dem, der selv skriver. Det ligger frit tilgængeligt her, og kan også findes i vores seneste Skolekatalog #3, der udkom i oktober 2019.

Læs mere om Carsten René Nielsen på Aarhus Litteraturcenters side her. Man kan også følge ham på hans egen hjemmeside her eller på hans Facebook-side her.

Find pressefotos i høj opløsning samt forside til Drømmecykler og fodboldhunde her.

Omtale af Drømmecykler og fodboldhunde
“Carsten René Nielsen skriver skarpt, morsomt, sørgeligt, altid med fine pointer, og så er der sådan en dejlig tone hele vejen igennem. Det har været en fornøjelse at læse denne fine digtsamling for børn i alle aldre. ”Drømmecykler og fodboldhunde” kan bruges både i undervisningen og som højtlæsning, der jo også er undervisning.”
Bent Rasmussen, Folkeskolen.dk