Indsend manuskript

Vild Maskine er altid på udkig efter gode manuskripter og talentfulde forfattere, illustratorer og freelancere, som vi kan arbejde sammen med.

Vild Maskine går vi meget op i redigeringen af bøgerne, da vi tror på, at en grundig, ærlig og konkret redigeringsproces og tekstfeedback er med til at sikre den bedste litteratur. Der vil som regel være flere feedbackrunder førend en bog er færdig.

Vi vil også gerne inddrage forfatteren eller illustratoren i processen omkring udgivelsen, og drøfte tanker om eventuelle illustrationer, omslag, m.v., men også hvordan bogen skal lanceres, men forlaget varetager og styrer processen.

Man vil aldrig blive bedt om at betale for udgivelsen af sin bog på Vild Maskine. Hvis vi ønsker at udgive en bog, er det fordi vi tror på den, så forlaget påtager sig udgifterne, enten alene eller med støtte fra relevante fonde.

Lars Mæhle, norsk prisbelønnet forfatter, har udgivet ‘Fuck Off / I Love You’ på forlaget:
“Når man er forfatter, er det guld værd at møde forlag, der virkelig brænder for ens udgivelser, og som ikke bare stryger forfatteren med hårene, men som også yder modstand og giver sig fuldt ud for at din bog skal blive så god som mulig. Vild Maskine er et sådant forlag.”

Læs mere om, hvad andre siger om Vild Maskines arbejde her.

Indsend manuskript:
Man kan indsende sit manuskript til nedenstående mailadresse. Du behøver ikke sende pr. almindelig post, med mindre der er en særlig grund til, at vi skal se det fysisk. I så fald så aftal det med os på forhånd, idet vi ikke kan påtage os at sende fysiske manuskripter retur.

Vi sender en kvittering for modtagelsen med det samme, og derefter kan der i de mest belastede perioder gå op til tre-fire måneder før vi har besluttet os, ofte vil det dog gå hurtigere. I denne periode vil vi gerne anmode om, at vi er det eneste forlag, der har bogen til overvejelse. Hvis du ikke har hørt fra os inden for de fire måneder, så er du velkommen til at gå videre til et andet forlag.

Vi modtager en stor mængde manuskripter, hvilket vi er meget taknemmelige for, men det gør også, at vi ikke kan nå at give uddybende feedback til alle manuskripter, da det kan tage lang tid at give kritik, hvis det skal være anvendeligt. Et afslag behøver ikke at være et udtryk for, at bogen ikke er god nok til at blive udgivet, men kan lige så vel have at gøre med, at den ikke passer til vores forlags profil.

Vi glæder os til at læse og kigge på dine ting!

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på nedenstående mail. Ellers indsend manuskript til:

E-mail: manuskript@vildmaskine.dk

Vild Maskine
Vinkelvej 21
4760 Vordingborg
E-mail: manuskript@vildmaskine.dk
Tlf +45 61726976
Telefontid: 9-17 (hverdage)

Om forlaget
Kontakt
Andre om forlaget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *