Indsend manuskript

Vi udgiver skønlitteratur for alle aldersgrupper: romaner, noveller, digte o.l. samt børne- og ungdomslitteratur. Vi har også udgivet et par biografiske bøger af kulturelle personligheder.

Send manuskriptet og eventuelle illustrationer som vedhæftet fil til nedenstående mail. I selve mailen må du gerne skrive et par linjer om dig selv samt en kort beskrivelse af manuskriptet. Du får en autokvittering for modtagelsen med det samme. Skriv gerne allerede i emnefeltet, hvad det er: Digte, roman, børnelitteratur etc. Selve beskrivelsen af manuskriptet samt dig selv må du gerne blot skrive i mailen.

Hvis du ikke har hørt noget fra os inden for to måneder, må du betragte det som et afslag. Eftersom vi modtager mange manuskripter, har vi desværre sjældent resurser til at svare personligt eller give individuel feedback. Dette betyder dog ikke at vi er uinteresserede i nye manuskripter, tvært imod antager vi ofte uopfordrede manuskripter.

Indsend manuskript til: manuskript@vildmaskine.dk

Du behøver ikke sende pr. almindelig post, med mindre der er en særlig grund til, at vi skal se det fysisk. I så fald så aftal det med os på forhånd, idet vi ikke kan påtage os at sende fysiske manuskripter retur.

Vi glæder os til at læse og se dine ting!

Vild Maskine
Vinkelvej 21
4760 Vordingborg
E-mail: manuskript@vildmaskine.dk
Tlf +45 61726976
Telefontid: 9-16:30 (hverdage)

Om forlaget
Kontakt
Andre om forlaget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *