Marie Louise Tüxen

Marie Louise Tüxen debuterer med 'Jeg ser mig selv som rytmisk'. Kreditering: Foto: Hedda Rysstad.

Marie Louise Tüxen debuterer med ‘Jeg ser mig selv som rytmisk’. Foto: Hedda Rysstad.

Marie Louise Tüxen debuterede i efteråret 2017 som skønlitterær forfatter med Jeg ser mig selv som rytmisk, der igennem 13 skarpe og humoristiske kapitler fortæller om en kvindes forsøg på at komme sig over en skilsmisse og finde sig selv. I forbindelse med udgivelsen optrådte hun blandt andet i Go’aften Danmark, og på Bogforum 2017 blev hun interviewet af Hella Joof på Bellascenen.

Marie Louise Tüxen har tidligere arbejdet som radiovært på Radio24syv (Bikinilinjen og natradio), men arbejder til daglig som forfatter for WulffMorgenthaler. Hun er udgivet flere gange i tidsskrifterne Hvedekorn og Slagtryk.

Omtale af Jeg ser mig selv som rytmisk:

“Morsom og tankevækkende debutroman om ti år på kødmarkedet. Vi genkender, morer os og forsøger at rette tæerne ud efter endt læsning.”
Marianne Träff, Litteratursiden.dk 

“Vellykket debutroman”
★★★★ Marianne Koch, Fyens Stiftstidende 

Jeg ser mig selv som rytmisk, debutroman af Marie Louise Tüxen. Udkommer 11. oktober 2017.

Jeg ser mig selv som rytmisk, debutroman af Marie Louise Tüxen. Omslag af LA Graphic Design. Udkom 11. oktober 2017.

Jeg ser mig selv som rytmisk af Marie Louise Tüxen. Udgivelsesdato: 11. oktober 2017. 112 sider, omslag af LA Graphic Design. Garnhæftet med flapper, trykt hos Specialtrykkeriet Arco. ISBN: 978-87-93404-16-8. Pris: 199,95 kr. vejl. Køb den hos din boghandler.

Kan også købes som lydbog indtalt af forfatteren, køb den ligeledes i boghandlen.