Mads Heinesen

KonkurrencefotoMads Heinesen er lidt af en altmuligmand. Han er først og fremmest forfatter, oversætter og forlagsejer af forlaget Vild Maskine, hvor han driver stort set alle aspekter af forlaget, fra redigering og økonomistyring til salg og markedsføring, med hjælp fra en række dygtige freelancere. Han startede i første omgang Vild Maskine i 2014 for at genudgive sin debutsamling At holde et hjerte, som er en kærlighedshistorie fortalt i digte og korttekster, udgivet i 1. udgave på Attika i 2004, men hurtigt skiftede forlaget fokus til at blive et kvalitetsforlag for de bedste forfattere og illustratorer, med udgivelse af litteratur for alle aldre, og et stort fokus på især skønlitteratur.

Forside AT HOLDE ET HJERTE

At holde et hjerte, Mads Heinesens første udgivelse på Vild Maskine, 2014.

Mads Heinesen har udgivet den roste ungdomsbog Jeg er modig. Indtil bladene en dag forsvinder i 2011 på Høst & Søn/Rosinante & Co, samt Hvad så, Vilmer?, 2009, og Hvad så, kærester?, 2010, på Forlaget Forum/Rosinante & Co, samt skrevet historier til blandt andet DR Ramasjang og Gyldendal Uddannelse. I 2017 udkommer hans næste ungdomsroman, som er ved at blive skrevet færdig i skrivende stund.

Fra 2003-05 gik Mads Heinesen på Forfatterskolen for Børnelitteratur, og efterfølgende har han været forbi lærerseminariet og journalisthøjskolen i Aarhus. Han har tidligere undervist en række år som Huskunstner og skriveunderviser på en række skoler samt på forfatterskoler for unge rundt omkring i landet, og har modtaget arbejdslegater til ‘løbende kunstnerisk virksomhed’ fra Statens Kunstfond i 2015 og 2016, samt arbejdslegater til konkrete bøger fra det tidligere Kunstrådet i 2005, 2009 og 2010. Han er blandt andet medlem af den professionelle forening for sangskrivere DJBFA samt brancheforeningen Danske Forlag.

Mads tager stadig med mellemrum ud og underviser på skoler og lignende, når tiden er til det. Kontakt mads@vildmaskine.dk eller læs mere om, hvad han kan tilbyde her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *