Jacob Rask Nielsen

Profilbillede 5

Jacob Rask Nielsen. Foto: Ida Ege.

Jacob Rask Nielsen (f. 1979) er forfatter og illustrator, han har udgivet flere børnebøger og tegneserier. Han debuterede i 2005 med Texas Tex og Chico Tjubang: Jagten på Rumfolket på Gyldendal, illustreret af Rasmus Bregnhøi. Året efter vandt han Berlingskes store tegneseriekonkurrence med en stribe om den excentriske Carlo Garn og hans venner.

I starten af 2020 udkommer de to første gennemillustrerede bøger i serien om Carlo Garn: Carlo Garn og Spøgelset og Carlo Garn i det ydre rum. Underholdning på højt niveau, selvlæsning for de 9-12-årige, højtlæsning ned til 5 år.

9788772270197Carlo Garn og spøgelset: Spøgelset stjæler Den lille mumies højre arm og Carlo Garns højt elskede Harry Houdini-bukser. De forsøger at fange spøgelset, men de opdager snart, at det er for stor en mundfuld. Så er det godt at have venner som Eddie Spaghetti, Dennis Tennis og piraten Hubert Hugtand. Hvis bare de kunne hjælpe uden at smadre hele huset.

9788772270203Carlo Garn i det ydre rum: Carlo Garn har fået et nyt fjernsyn, men lige da de skal til at se Spionpigerne på  Bikiniøen eksploderer fjernsynet, og pludselig befinder Carlo Garn, Den lille mumie og Dennis Tennis sig på en fremmed planet. Her bliver de en del af en rummonstergladiatorkamp, hvor de skal dyste mod den frygtindgydende Glafix Goplebuks.

Køb bøgerne i boghandlen!

 


PR til Carlo Garn-bøgerne:
Pressefotos af forsider og forfatter findes her under 2020.
A4-plakater og facebook-banner findes her.