Her tænker du på “Undervisningsmateriale til Ved den yderste spids”

  1. Hejsa
    Fik lige bog og undervisningsmateriale anbefalet af vores dygtige bibliotekar på Sunds-Ilskov skole ved Herning (Jeg mener hun har købt et klassesæt). Den er virkelig god og jeg måtte tage den i et hug, da opbygningen af spændingen i bogen er super god i forhold til de udskolingselever jeg har lige pt.. Jeg har dog lige den enkelte udfordring, at jeg næste år har 12-15 elever, som er ordblinde og har brug for at få bogen læst op. Jeg kan ikke finde bogen på Nota, og jeg har fra vores læsevejleder fået fortalt, at vi i grundskolen ikke kan ønske bøger til oplæsning på Nota før 2019. Måske I har mulighed for at hjælpe på den ene eller den anden vis. Vil virkelig gerne anvende materialet til næste år:-)
    Vh Klaus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *