Vild Maskine er sat igang

Foto: Tove K. Breistein/Samlaget
Vild Maskines første udgivelse i 2015, den prisvindende norske forfatter, Jan Roar Leikvoll, der døde i august 2014. Foto: Tove K. Breistein/Vild Maskine

Vild Maskine er et nyt dansk forlag, startet i 2014, der udgiver bl.a. den prisvindende norske Jan Roar Leikvoll, samt Frøydis Sollid Simonsen og Lars Mæhle.

Vi starter med at udgive for alvor i 2015, læs mere under kommende udgivelser. Indtil videre har vi udgivet kærlighedshistorien ‘At holde et hjerte’ af Mads Heinesen, illustreret af Rikke Frost.

Hvad bruger vi så tiden på?
Der bliver oversat og redigeret til den store guldmedalje. Vi vil til januar være klar med Jan Roar Leikvoll, som bliver oversat til dansk (og andre sprog i det hele taget) for første gang.

Senere på året udkommer både Lars Mæhle og Frøydis Sollid Simonsen, også oversat fra norsk. Vi er også igang med at redigere flere danske børnebøger og ungdomsbøger.

Dertil klargører vi forlaget til at administrere alle de mange aspekter der ligger i at drive forlag, så vi bl.a. kan udgive e-bøger m.v. Vi distribuerer vores bøger igennem Dafolo A/S og Publizon A/S, hvilket gør, at vores bøger og e-bøger kan købes hos boghandlerne på nettet og i gaderne, samt læses hos den hastigt fremvoksende streamingtjeneste Mofibo samt på biblioteket.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *