Pædagogisk førskolemateriale

På denne side linker vi løbende til pædagogiske materialer til vores bøger ud, som kan benyttes  i arbejdet med førskolebørn. Hvis du ønsker at få en melding om, hvornår vi lægger flere materialer ud eller udgiver nye bøger, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her øverst til højre på siden, eller ved at sende en mail direkte til osDu er også velkommen til at efterspørge noget specifikt hos os, i forbindelse med vores bøger, bare skriv til os.

NYHED 19.09.2023:
Hent forældreguide her til dialogisk læsning af billedbogen ‘Bette-Bøv – krudt og ukrudt’, udarbejdet af Nationalt Videnscenter for Læsning.

NYHED 10.05.2023:
Bibliotekernes Sprogsporet.dk har lavet et imponerende  pædagogisk materiale til billedbogen ‘Det er MIT træ’ af Olivier Tallec!

NYHED 14.04.2023: 
Download arbejdsmateriale til Bárður Oskarssons to billedbøger Træet (PDF) og Kampen om det gode græs (PDF). Oskarsson vandt Nordisk Råds børne- og ungdomspris for Træet i 2018 og var nomineret i 2016 for Kampen om det gode græs. Læs mere om de to bøger i boghandlen her: Træet (findes både som fysisk bog og som e-bog) og Kampen om det gode græs her.

NYHED: 1. februar 2023: 
Nordisk Ministerråd har udgivet et pædagogisk materiale til billedbogen Det var ikke en busk af Eli Hovdenak, som vi udgav i 2022. Det var ikke en busk er formidabel til at tale om, hvad der foregår på billedsiden kontra på tekstsiden, idet det ganske enkelt ikke er muligt at forstå bogen, hvis ikke man forstår billederne, og omvendt. Bogen blev nomineret til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris i 2019, og der er en ny bog på vej af forfatteren 20. februar 2022, Øen. Begge bøger findes både som almindelige trykte bøger samt som e-bøger.

NYHED 5. september 2022:
Forsider begge bøger_Troldetårnet_HeksehulletVi har netop genudgivet de to billedbøger Troldetårnet og Heksehullet for de 2-6-årige, som Læseleg tidligere har lavet pædagogisk materiale til, find materialet til Troldetårnet her, og materialet til Heksehullet her (kræver login.) Begge bøger findes både som almindelige trykte bøger samt som e-bøger. 

9788793404496

NYHED 8. marts 2021:
Høje Taastrup Bibliotekerne har lavet en folder med dialogisk læsning til billedbogen Tabermusen Tim af Mette Egelund Olsen, illustreret af Lea Letén. Se folderen som PDF her. Bogen findes både som fysisk bog samt som e-bog.