Mads Heinesen

Konkurrencefoto

Mads Heinesen (f. 1981) er lidt af en altmuligmand. Han er først og fremmest forlægger på forlaget Vild Maskine, hvor han driver stort set alle aspekter af forlaget, fra redigering og økonomistyring til grafisk arbejde, salg og markedsføring, sammen med sin kæreste og kompagnon Rebekka Gertz Andersson samt en række dygtige freelancere.

Men han er også forfatter, og startede i første omgang Vild Maskine i 2014 for at genudgive sin debutsamling At holde et hjerte, som er en kærlighedshistorie fortalt i digte og korttekster, udgivet i 1. udgave på Attika i 2004. Siden er forlaget blevet et kvalitetsforlag for de bedste forfattere og illustratorer, med udgivelse af litteratur for alle aldre, og et stort fokus på især skønlitteratur.

Mads Heinesen har udgivet den roste ungdomsbog Jeg er modig. Indtil bladene en dag forsvinder i 2011 på Høst & Søn/Rosinante & Co, samt Hvad så, Vilmer?, 2009, og Hvad så, kærester?, 2010, på Forlaget Forum/Rosinante & Co, samt skrevet historier til blandt andet DR Ramasjang og Gyldendal Uddannelse. I januar 2018 udkom hans nyeste bog, ungdomsroman Ved den yderste spids.

Ved den yderste spids, Young Adult-roman af Mads Heinesen, der tidligere har udgivet flere bøger for børn og unge., senest 'Jeg er modig. Indtil bladene en dag forsvinder' i 2011.
Ved den yderste spids, Young Adult-roman af Mads Heinesen, der tidligere har udgivet flere bøger for børn og unge, senest ‘Jeg er modig. Indtil bladene en dag forsvinder’ i 2011.

Fra 2003-05 gik Mads Heinesen på Forfatterskolen for Børnelitteratur, og efterfølgende har han været forbi lærerseminariet og journalisthøjskolen i Aarhus. Han har tidligere undervist en række år som Huskunstner og skriveunderviser på en række skoler samt på forfatterskoler for unge rundt omkring i landet, og har modtaget arbejdslegater til ‘løbende kunstnerisk virksomhed’ fra Statens Kunstfond i 2015, 2016 og 2017 samt arbejdslegater til konkrete bøger fra det tidligere Kunstrådet i 2005, 2009 og 2010.

Mads tager stadig med mellemrum ud og underviser på skoler og lignende, når tiden er til det. Kontakt mads@vildmaskine.dk eller læs mere om, hvad han kan tilbyde her.