Line Malling Schmidt

Forside til "Lillepigen fra Lolland" af Line Malling Schmidt, udgivelsesdato: 30. september 2019.
Forside til “Lillepigen fra Lolland” af Line Malling Schmidt, udgivelsesdato: 30. september 2019.

Line Malling Schmidt er uddannet fra Designskolen i København, hvor hendes afgangsprojekt var en graphic novel (tegneserie) med titlen Lillepigen fra Lolland.

“Hvor ér Lillepigen fra Lolland bare en fin bog!
Igen og igen bliver jeg mindet om min barndom
og min mors, min fars og min mormors fortællinger.”
Claus Meyer, kok og iværksætter fra Lolland-Falster.

Lillepigen fra Lolland er en graphic novel, der handler om at vokse op på landet i gamle dage. Den er tegnet med stor kærlighed af Line Malling Schmidt, inspireret af hendes egen farmors dagbøger og minder om opvæksten på Lolland i 1900-tallet.

Tegning fra "Lillepigen fra Lolland" af Line Malling Schmidt, udgivelsesdato: 30. september 2019.
Tegning fra “Lillepigen fra Lolland” af Line Malling Schmidt, udgivelsesdato: 30. september 2019.

Meget var anderledes, dengang Lillepigen blev født i 1926, men måske alligevel ikke så forskelligt fra i dag? Tag med på en rejse tilbage til bedstemors tid og hør spændende fortællinger om alt fra stormflod, hittebørn og 2. verdenskrig til roeferie og nye, hjemmesyede kjoler.

Kan købes i alle landets boghandlere, men især dem på Lolland-Falster har den lagerført: Bog & idé Nykøbing F., Maribo og Nakskov. Dertil sælges den også på bl.a. Hotel Saxkjøbing.

Forfatter og illustrator Line Malling Schmidt har modtaget projektstøtte fra Statens Kunstfond til udarbejdelse af bogen, følg hende på hendes Facebook-side her.

Lillepigen fra Lolland af Line Malling Schmidt. 229,95 kr. vejl. Udgivelsesdato: 30. september 2019. 112 sider. Kan læses af alle. ISBN: 9788793404540.

Omtale af Lillepigen fra Lolland: 
“En skøn udgivelse … emmer af en kærlig humor … Fyldt med hjertevarme, stor fortælleglæde og original og kreativ tegnekunst.”
Bent Rasmussen, Folkeskolen.dk 

“Lillepigen fra Lolland er en herlig udgivelse. Fyldt med hjertevarme og fortælleglæde”
Serieland.dk 

Læs flere omtaler her!