Forfatterbesøg

Her finder du korte præsentationstekster til de af vores tilknyttede forfattere, som ønsker at blive booket til foredrag, undervisning og oplæg på skoler, børnehaver, biblioteker, seminarier, til events e.l.

Vi vil gøre jer opmærksom på, at der findes nogle fine ordninger hos Statens Kunstfond, som tager ganske få minutter at søge – Børns møde med forfattere og illustratorer, som kan søges af børnehaver, skoler, seminarier, samt puljen Forfattercentrum, som kan søges af fx. biblioteker, menighedsråd m.v. Ønsker du at have besøg af en af vores kunstnere af længere varighed, fx en uge på en skole, så bør I undersøge Huskunstnerordningen, også hos Kunstfonden. Hvis du ønsker hjælp til, hvordan du skal søge puljen til én af vores forfattere, så spørg den kontaktperson, der står anført under hver pulje.

pressebillede 1Anna Arendse Thorsen
Anna Arendse debuterede i 2018 med ungdomsbogen FILTERLØS, men har også gjort sig bemærket med en række stærke og personlige kronikker, debatindlæg og TV-optrædender. Hun bliver jævnligt benyttet som oplægsholder på skoler, gymnasier og handelsskoler, hvor hun fortæller om sin roman og om psykisk sygdom. Kontakt: forlag@vildmaskine.dk

Jan Priiskorn Schmidt og journalist Klaus Thodsen, Foto: Frej Rosenstjerne., Barnestjernen fra Bryggen, udgivelsesdato: 27. september 2017.

Jan Priiskorn Schmidt og Klaus Thodsen
Jan er Danmarks mest benyttede barneskuespiller gennem tiden, og spillede med i bl.a. Sommer i Tyrol og Min søsters børn-filmene osv. Klaus Thodsen er journalist og har nedfældet Jans historier, der i 2017 udkom som biografien Barnestjernen fra Bryggen. 
Bookes igennem ArteBooking.dk 

Portrætter af Mads 2119

Mads Heinesen
Mads Heinesen har udgivet en række bøger for unge, bl.a. den roste ungdomsbog Jeg er modig. Indtil bladene en dag forsvinder på Høst & Søn, samt At holde et hjerte på Vild Maskine i 2014. I 2018 udkom hans næste ungdomsroman. Han er godkendt som Huskunstner hos Kunstfonden, og har i flere år undervist som skriveunderviser på en række folkeskoler, samt forfatterskoler for unge og sommercamps rundt omkring i landet. Han har modtaget arbejdslegater fra Statens Kunstfond i 2005, 2010, 2015 og 2016. Hvis du er interesseret, så skriv til forlag@vildmaskine.dk