David J. Smith

Hvad nu hvis ... forsidebillede, billedbog, udkommer 28. februar 2017. Tekst: David J. Smith, illustration: Steve Adams.
Hvad nu hvis … forsidebillede, billedbog, udkom 28. februar 2017. Tekst: David J. Smith, illustration: Steve Adams.

David J. Smith har på Vild Maskine udgivet Hvad nu hvis … Forstå verden på en ny og overraskende måde. David J. Smith, forfatter og underviser med mere en 25 års erfaring. Han har også skrevet Hvis verden var en landsby, der udkom på dansk I 2009, samt arbejdet som undervisningskonsulent for skoler og organisationer i hele verden.

Hvad nu hvis … er en bog, der tager ting fra din hverdag og bruger dem til at hjælpe dig med at forstå for eksempel Jordens historie, hvor mange penge der er i verden, Solen og planeternes størrelse. Bogen gør store, uoverskuelige ting små og overskuelige. Det får os til at forstå os selv som en lille del af et meget større samfund, en meget større verden og et meget større univers. Bogen vil være sjov og tankevækkende for både børn og voksne at studere, og selvfølgelig også være oplagt i undervisningssammenhæng i grundskolen.

Omtale af Hvad nu hvis … :  

“Bogen er super sjov og interessant – både for det lille nørdede barn, der gerne selv nysgerrigt vil forstå og kunne forklare verden, og for den skolelærer, der i Natur/teknik gerne vil undervise sine elever i naturvidenskabens mange facetter.”
Eiler Jensen, Bogbotten.dk 

Hvad nu hvis … er nomineret til og har vundet følgende priser: 

  • 2016 – Rocky Mountain Book Award, RMBA, Short-listed
  • 2016 – BC Young Readers’ Choice Award, Red Cedar Book Awards, Winner
  • 2016 – Silver Birch Express, Ontario Library Association, Short-listed
  • 2015 – USBBY Outstanding International Books, honor list, International Board on Books for Young People (IBBY), Winner
  • 2015 – Amelia Frances Howard-Gibbon Illustrator’s Award, Canadian Library Association, Short-listed
  • 2014 – 2014 OLA Best Bet List for Children, OLA’s Canadian Materials Committee, Winner
  • 2014 – Eureka! Gold Award, California Reading Association, Winner
  • 2014 – Books of the Year, Kidlit Picks, Quill & Quire, Winner

Hvad nu hvis … Forstå verden på en ny og overraskende måde af David J. Smith (tekst og idé) og Steve Adams (illustration). Oversat til dansk af Stine Dahlgren Faurholt. 40 sider, 183,96 kr. ex moms, 229,95 kr. vejl. inkl. moms. ISBN: 978-87-934040-5-2. Udkommer 28. februar 2017 på Vild Maskine. Bogen kan købes hos alle boghandlere, bl.a. her.