Andrew Larsen

Andrew Larsen
Andrew Larsen, 2015.

Andrew Larsen er en prisbelønnet canadisk forfatter, som har skrevet billedbogen Træhulen, der udkom på Vild Maskine i maj 2015, illustreret af Dušan Petričić.

Træhulen handler om to brødre, der er ved at vokse fra hinanden. Den ældste finder nye interesser, og den yngste står alene tilbage – men en utrolig sommernat og en helt speciel træhule bringer dem tættere på hinanden igen.

”Jeg er meget begejstret for denne oversættelse, idet mine bedsteforældre kom fra Danmark! Jeg voksede op med at lytte til dem tale dansk, og de lærte mig at tælle og bande på dansk,” skriver den Canadiske forfatter, Andrew Larsen, til forlaget, om udgivelsen af Træhulen. Læs en lidt længere tekst af Andrew Larsen, som blev publiceret i forbindelse med udgivelsen på dansk.

Undervisningsmateriale til bogen.

Bogen kan købes hos alle landets boghandlere

Omslag til Træhulen af Andrew Larsen, illustreret af Dušan Petričić.
Omslag til Træhulen af Andrew Larsen, illustreret af Dušan Petričić.

Anmelderklip:

“… der er en fin filosofisk vinkel over historien, der bliver flot formidlet i tegningerne og de blide farver.”
★★★★ Steffen Larsen, Politiken

“Den prisbelønnede billedbog fra Canada tegner et meget fint portræt af det at blive større, at vokse ud af noget og ind i noget andet.”
★★★★ Karen Keinicke, Nordjyske

“velskrevet historie om søskende, der vokser fra hinanden… Anbefales til alle børnebiblioteker”
Torben Wilhelmsen, DBC’s Dansk Biblioteks Centers lektørudtalelser

“Sproget er letforståeligt, historien fyldt med plads til leg og fantasi og så er tegningerne sjove og ligefremme. Læs den for dine unger – jeg er sikker på, de vil blive begejstrede.”
★★★★★ Anne Rye Andersson, Modspor.dk 

“Gribende historie om to brødre der vokser fra hinanden – og finder sammen igen på en ny måde.”
Louise Stenmann Jørgensen, Syddjurs Bibliotek, ‘Børnebibliotekarens bedste nye bøger – september 2015’

Andrew Larsen og Dušan Petričić: Træhulen, oversat fra engelsk af Mads Heinesen og Arko Højholt efter originalen In the Tree House. 32 sider. Udkom 6.maj 2015, 2. oplag. 229,95 kr. i vejl. pris. Kan købes hos alle landets boghandlere. ISBN: 978-87-992-0265-2