Ny bog fra Frøydis Sollid Simonsen!

Dyr, sorteret efter alder. Af Frøydis Sollid Simonsen, udgivelsesdato: 26-10-2018.
Dyr, sorteret efter alder. Af Frøydis Sollid Simonsen, udgivelsesdato: 26-10-2018.

Frøydis Sollid Simonsen, der i 2015 udgav Hver morgen kryber jeg op fra havet, er netop udkommet med en ny bog. Den hedder Dyr [sorteret efter alder] og kobler i lighed med forgængeren videnskabelige fakta med menneskelige følelser og observationer. I Dyr hører vi om en ung kvindes kærlighed til sin demente farmor. Rørende og poetisk beskrevet, med 10 illustrationer af Frøydis.

“Som Hver morgen kryber jeg op fra havet, er også Dyr [sorteret efter alder], en perle som jeg kun kan anbefale”
Lars Poulsen, Bogrummet.dk 

Forside til Frøydis Sollid Simonsens bog 'Hver morgen kryber jeg op fra havet'
Forside til Frøydis Sollid Simonsens bog ‘Hver morgen kryber jeg op fra havet’

“Som i forfatterens forrige bog Hver morgen kryber jeg op fra havet dyrkes denne nye genre – leksikal digtning – forbilledligt, så budskabet fremstår som en harmonisk helhed … Formen er interessant og nytænkende, og de mange omveje for at nærme sig dødens væsen er fascinerende  …”
Birte Strandby, Bogvægten.dk

Læs mere om Frøydis og Hver morgen kryber jeg op fra havet her.

Køb begge bøger i boghandlen.

Dyr [sorteret efter alder], af Frøydis Sollid Simonsen, oversat af Mai Odgaard Petersen og Mads Heinesen, omslag og grafisk tilrettelæggelse af indhold: Neel Dich Abrahamsen. 199,95 kr. vejl. (inkl. moms). Garnhæftet softcover med brede flapper og tryk på inderside af omslag, 48 sider, ISBN: 9788793404175. Oversættelsen er støttet af Nordisk Ministerråd.