Fremragende omtale af ‘Rejsen til Hitler’!

Deadline Hamsun
‘Knut Hamsun – Rejsen til Hitler’ debatteres i Deadline på DR2

Tore Rems biografi, ‘Knut Hamsun – Rejsen til Hitler’, som lige er udkommet på forlaget, har fået super omtale i medierne, artikler, ledere, anmeldelser, radio- og tv-indslag. Blandt andet var bogen i aftenens Deadline, hvor studieværten satte Knud Romer og Klaus Bryld i stævne, med udgangspunkt i bogen. Se det 18 min. lange indslag her.

Dertil har anmelderne hos både Politiken, Berlingske, Kristeligt Dagblad, Information og Nordjyske Stiftstidende indtil videre kastet rosende anmeldelser og flotte forsider efter den norske bestseller, som vandt den seneste ‘Kritikerprisen’ i Norge og indtil videre er på vej på brasiliansk, svensk og tysk:

“Sjældent er en kunster og en periode blevet belyst så kompetent.”
***** Jens Henneberg, Nordjyske Stiftstidende

“en stor og uafrystelig læseoplevelse”
DBC, Dansk Biblioteks Centers lektørudtalelser

“Biografien er nyskabende … Rejsen til Hitler bliver et værk man i fremtiden vil henvise til, når man taler om Knut Hamsun.”
Louise Faldorf, Atlas Magasin

“I sin nye biografi er den norske professor Tore Rem ikke venlig ved den norske Nobelpristager i litteratur Knut Hamsun. Vi vidste godt, at Hamsun flirtede med nazismen. Men virkeligheden var værre.”
***** Bent Blüdnikow, Berlingske Tidende

“…overbevisende værk… giver stof til eftertanke … en del upublicerede breve … skræmmende læsning… Rems bog kan […] stærkt anbefales – ikke kun på grund af historien om Hamsun.”
Moritz Schramm, Kristeligt Dagblad

“… borer dybere end tidligere i Knut Hamsuns nazistiske aktivitet, møde med Goebbels og Hitler og rejser principiel debat, om man i Hamsuns tilfælde virkelig kan adskille hans rolle som digter og politiker.”
Peter Nielsen, Information

5 hjerter red Tore Rem   Thomas Bredsdorff, Politiken

Læs mere om bogen her.

Køb bogen hos din boghandler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *