Praktikant søges til udvikling af undervisningsmateriale

9788793404045

Én af forlagets seneste bøger for unge og voksne, Miraklernes Tid, fik seks stjerner i Berlingske og en flot omtale på Folkeskolen. Den er allerede indkøbt til en del skoler samt i klassesæt rundt omkring, og vil derfor blive benyttet til undervisningsbrug.

OBS: PRAKTIKANT ER FUNDET!
Er du en ambitiøs lærer eller en kandidatuddannet, som fx er imellem jobs eller nyuddannet? Vi søger en praktikant, som kunne tænke sig at udvikle undervisningsmateriale til en række stærkt anmelderroste bøger i en måned eller to, eller fx indtil du får andet arbejde. Der vil i mindre omfang også være mulighed for andre forlagsopgaver som fx konsulentlæsning af interessante manuskripter inden for børne- og ungdomslitteraturen.

Vild Maskine er et lille, ambitiøst forlag, som på dets relativ korte levetid har har udgivet 11 bøger, der alle som nævnt har fået fremragende omtale i praktisk taget alle større medier. De fleste af forlagets bøger har oplagt undervisningspotentiale i fx Folkeskolen og Gymnasiet. Dette potentiale vil vi gerne hjælpe på vej og synliggøre over for underviserne ved at frembringe og distribuere spændende undervisningsmateriale, som er lige til at benytte for lærerne, eller blot som inspiration.

Det er en fordel hvis du brænder for undervisning og tidligere har prøvet at tilrettelægge dine egne undervisningsforløb i ét eller andet omfang. Du må også meget gerne brænde for litteratur, selvfølgelig også meget gerne børne- og ungdomslitteratur. Det er også en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med de Fælles Mål.

Før sommerferien efterlyste vi en praktikant til samme opgave, men desværre nåede vi ikke at vende hurtigt nok tilbage til alle de mange spændende kandidater pga. travlhed, så alle dem, der søgte praktikstillingen endte med at få jobs i mellemtiden… Det var jo i bund og grund utroligt positivt! Men nu prøver vi igen!

Omslag til Træhulen af Andrew Larsen, illustreret af Dušan Petričić.

Den prisvindende billedbog Træhulen er også blevet indkøbt til skoler og i klassesæt , så derfor er det oplagt at lave noget interessant undervisningsmateriale til denne bog til indskolingen.

Du vil få mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med forlagsarbejde, og så vil du selvfølgelig blive krediteret i det undervisningsmateriale, som du er med til at lave, eller som du selv står helt for. Vi vil promovere materialet bredt ud til skoler og læringscentre, samt dele det ud på steder som fx Skolemessen. Dermed vil dit navn og dine kompetencer komme bredt ud til en relevant målgruppe, og vi skriver selvfølgelig en relevant anbefaling af dit arbejde efterfølgende. Du vil få mulighed for at arbejde meget selvstændigt, men vil ikke stå alene med opgaven, idet forlaget vil stå til rådighed med løbende feedback og idéudvikling, og selv har erfaring med undervisning. Der er intet krav om, at du selv kan sætte undervisningsmaterialet op rent grafisk, men hvis du kan, er det bare super.

Vi har tidligere haft én praktikant, og vedkommende er stadig tilknyttet forlaget som freelance redaktør og konsulent. Vi kan selvfølgelig ikke love fremtidigt arbejde, men hvis det går godt, og der bliver taget godt imod undervisningsmaterialet, så har vi jo løbende brug for at få lavet nyt, og vi søger også efter dygtige konsulenter til at læse tilsendt børne- og ungdomslitteratur.

Hvis du er interesseret i at høre mere så ring til os. Det er intet krav, at du bor i nærheden af forlaget, da vi kan ordne det meste over telefon, Skype eller mail.

Starttidspunkt: Snarest muligt… 

Kontakt: 
Mads Heinesen
mads@vildmaskine.dk
Tlf.: 61726976

Læs her hvad andre siger om forlaget Vild Maskines arbejde. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *